Информация за Фирмата Видяна: 33681
   Информация за Контакти

Повече от 13 години NBAF е специализирана в предлагането на стажантски позиции в чужбина на студенти и завършили специалисти в областта на земеделието.

Нашите чуждестранни партньори имат дългогодишен опит в осигуряването на качествено практическо обучение за младежи, които желаят да свържат професионалната си реализация със селското стопанство.

Програмите, които предлагаме са с продължителност от 3 до 18 месеца, а страните с които работим са: Швеция, Швейцария, Финландия, Холандия, Великобритания, САЩ, Австралия

Продължителността на програмата, страната, в която ще практикуваш, и вида на селскостопанското предприятие са изцяло съобразени с твоето желание.

Освен стажантските позиции, които предлагаме традиционно – оранжерийно производство на зеленчуци и цветя, разсадници за декоративни дървета и храсти, лозарство и животновъдни ферми, все по – голям интерес представляват три- четири месечните ни стажантски програми в Австралия и САЩ за бъдещи и настоящи специалисти в областта на винопроизводството.

 

Ние от NBAF ще бъдем с теб от момента на твоето кандидатстване, ще ти помогнем при попълването на необходимите документи, ще ти дадем ценни съвети при явяването ти за виза (когато е необходимо), ще ти подадем ръка при организирането на твоето пътуване и заедно с нашите чуждестранни партньори ще направим всичко необходимо за да натрупаш опит в избраната от теб сфера, и времето прекарано далеч от родната ти страна да се превърне в незабравимо преживяване.

Не пропилявай възможността да приложиш на практика знанията придобити в университета или колежа и едновременно с това да добиеш повече опит и самочувствие практикувайки в чужбина.

От нас са опита и професионализма, от теб ентусиазма и желанието!

 
Име на фирма:
"Инфо-Консулт-Сливен"ЕООД
Държава:
България
Град:
Стара Загора
Пощенски код :
6000
Мобилен 1:
0887 813 763
Ел. поща 1 :
nbaf@iradeum.com
Уеб адрес 1:
www.nbaf-sl.com
Лице за контакти:
Петър Димов
Област:
Стара Загора
Адрес:
Тракийски Университет"стая 616
Телефон 1:
044/62-58-11
Факс:
044/62-58-11
 
   
  Галерия Снимки
         
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване