Информация за Фирмата Видяна: 11617
   Информация за Контакти

ПЕРЛА” АД - ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ТЕХНИКА ЗА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ Продуктис отлично качество, ефективност и практичност, прозведени съобразно агротехническите особености в страната.Затворен цикъл на производство – от проектирането на продукта, през неговата обработка, монтаж и изпитването му, до предаването му на клиента и следпродажбените дейности.Действаща Система за управление на качеството по международния стандарт ISO 9001:2008 и ERP система за управление на бизнеса, обхващаща всички управленски и производствени процеси.

ПОЧВООБРАБОТВАЩА ТЕХНИКА  

Дискови брани “ПЕРЛА” - оборудвани с лагерен възел, тройно защитен срещу прах и влага, с лесно обслужване (без гресиране до 5000 дка), ремонтопригоден. Дискове на испанската фирма “Bellota” с диаметър ф 560 (460)мм.

 ·Навесни дискови брани - с работни широчини от 1.3 до 2.4 м.;

·Прикачни дискови брани от тежък тип – подходящи за работа при много сухи и тежки почви с гарантирана дълбочина на обработката; работни широчини от 8.0 до 11.00 м., за трактори с мощност над 250-300 к.с. ·Прикачни дискови брани стандартен тип, предназначени за предсеитбена обработка на почвата; работни широчини от 4.5 до 7.4 м., за трактори с мощност от 130 до 300 к.с.;

·Прикачни дискови брани с работни широчини от 2.2 до 4.0 м., във варианти с “V”-образно и “Х”-образно разположение на дисковите секции, за трактори в мощностния диапазон от 80 до 120 к.с..

 ·Прикачни дискови брани модификация “V” – с удължена рама, позволяваща прикачване на подравняващи аксесоари; лесно и бързо регулиране на ъгъла на атака чрез механизъм, плюс допълнителен ъгъл на атака от 9°; изработват се в работни широчини от 5.0 до 7.4 м.

·Брани с независими дискови редове – изключително подходящи за работа при повишена почвена влажност; в навесни варианти от 3.0 до 6.0м. работна широчина и в прикачни варианти - от 5.0 до 12.0 м.

·Дискова брана LM 500 –за дълбочинна обработка на почвата до 30 см., която се регулира хидравлично, чрез ходовата система посредством специален механизъм; осъществявацялостна обработка на почвата, като се постига добра аерация, създаване на рохкав повърхностен слой и запазване на почвената влажност, чрез три работни зони – дискови секции с дискове с диаметър ф 610 мм.; разрохкваща част, посредством работни органи, чиято дистанция може да бъде регулирана; уплътняващи валяци с диаметър ф 500 мм. Изпълнява се в работна широчина от 5.0 метра.  

 Култиватори “ПЕРЛА” с оптимално копиране на обработвания терен.  Култиватори за слята обработка – за пролетна предсеитбена подготовка на почвата; в навесни варианти с работна широчина от 3.0 до 8.0 м. и в прикачни варианти с работна широчина от 7.0 до 10.0 м.; оборудват се по избор с подравнителни аксесоари

 ·подравнителни дъски, роторни валяци, уплътняващи валяци с шини, зъбни грапи, пружинни подравнители. ·Култиватори окопни навесни - за междуредова обработка на високостеблени окопни култур–и (6 или 12 редови) с работна широчина от 4.2 до 8.4м.; могат да се оборудват с предпазни дискове и вибростойки; произвеждат се и във вариант с устройство за торовнасяне.

 ·Култиватори-компактори -за комбинирана обработка на почвата, оборудвани стандартно с ред подравнителни дъски и валяци; изработват се в прикачни варианти с работна широчина от 5.0 до 12.0 м.; предлагат се и във варианти с дискова секция отпред (ф 460мм), за дисковане едновременно с култивирането.

 ·Навесни култиватори за междуредова обработка – за междуредова обработка в трайни насаждения, с работни широчини от 1.0 до 2.0м.

·Култиватор-разрохвач – предназначен за дълбоко разрохкване на почвата, без обръщане на пластовете; оборудван с дискова секция за подрязване на коренищата в дълбочина до 30 см. и подравняване, след дълбочинната обработка; изработван в прикачен вариант с работна широчина от 3.0 метра.

 ТЕХНИКА ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА  

 Пръскачки за растителна защита “ПЕРЛА” - полиетиленови резервоари внос от Италия с обем от 120, 300, 400, 600, 1000, 1500 и 2500л., вносна разпределителна и опръскваща система и мембранна помпа “Comet”. Резервоари от неръждаема ламарина с обем от 1600 и 2000л. Резервоари от стъкломат с обем от 200л.

  ·Вентилаторни пръскачки - за защита на овощни насаждения и лозови масиви, с работен обхват6-10 м. широчина и 5-8 м. височина; в навесни варианти с обем на резервоара от 200 до 600л и в прикачни варианти с обем на резервоара 1000-1500л.

·Щангови пръскачки - за защита на зеленчукови и полски култури с работен обхват 10-20 м.; щанга копираща терена, с хидравлично управление и прецизно повдигане от 50 до 160 см.; в навесни варианти с обем на резервоара от 200 до 600л и в прикачни варианти с обем на резервоара 1000-2500л. ·Комбинирани пръскачки – оборудвани с щангова и вентилаторна опръскваща система в навесни и прикачни варианти до 1500л. обем на резервоара, 10-12.5 метра щанга, вентилатор с диаметър ф 800мм. ·Тороразпръсквачки “ПЕРЛА”- в навесни и прикачни варианти.         ДРУГИ ИЗДЕЛИЯ

 

Разсадосадачна техника -Дву- и шест-секционни машини за редово и лентово засаждане на зеленчукови култури и тютюн, с едновременно поливане на растенията. За тази техника е разработено приспособление за внасяне на гранулирани торове и ·пестициди или микрогранули, абсорбиращи влагата, в зоната на кореновата система на растенията при тяхното засаждане;

·Техника за животновъдството - Ремарке четириколесно, с товароносимост 2 тона, основно предназначено за трактори до 40 к.с.; Фуражомелка дискова за смилане на зърнени продукти под формата на ярма за хранене на животни в малки лични стопанства;

 ·Смесител за фуражи, предназначен за бързо смесване на разнородни фуражи и разпределяне в хранилките на животните. Може да се използва и за смесване на торове, и тяхното пакетиране. Представлява гребло тип “фандрома” с хидромотори на шнековете и бъркалка. Навесва се на трактори 80 к.с. ·Платформи за изнасяне на плодове

 ·Комбинирани пет операционни дървообработващи машини – К5-320Р  

УСЛУГИ

“Перла” АД гр.Нова Загора разполага с необходимото технологично оборудване и подготвени специалисти за осъществяването на различни по вид машиностроителни услуги. В дружеството функционира затворен цикъл на производство - от проектирането на детайла, през заготовката и студената му обработка до монтажа. Въведени са в експлоатация нови установки – Машина за газово-кислородно и плазмено рязане на детайли със CNC – управление, Линия за прахово боядисване, Вертикален обработващ център, Четиривалова хидравлична машина, Абкант.  

 

 

 

 

 

 

 

 
Име на фирма:
"Перла"АД
Държава:
България
Град:
Нова Загора
Пощенски код :
8900
Телефон 2 :
0457/6-26-38;6-26-81
Ел. поща 1 :
office@perla-bg.com
Уеб адрес 1:
www.perla-bg.com
Лице за контакти:
Доника Дончева
Област:
Сливен
Адрес:
кв."Индустриален"п.к.69
Телефон 1:
0457/6-67-31;6-29-16
Ел. поща 2:
sales@perla-bg.com
Уеб адрес 2:
www.perla.bgbiznes.com
 
   
  Галерия Снимки
   
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване