bgbiznes_compaby
 
 
   
   Информация за Фирмата
   Информация за Контакти

Фирма „Трансметал”  ЕООД е създадена през 1997г. с основен отрасъл на дейност управление на отпадъци. Дружеството притежава Лицензия за търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали от Министерство на икономиката и енергетиката, както и Решение от Министерство на околната среда и водите.
„Трансметал”  ЕООД развива дейността си в шест основни направления: скраб; рециклиране на излезли от употреба моторни превозни средства; изработка на арматура; бетоновъзел; изконпа дейност и разрушаване на сгради. Фирмата извършва превоз на черни и цветни метали със собствен транспорт.  Нашите бази за отпадъци са разположени в: Велинград, Септември, Чирпан, Ракитово, Пазарджик, Панагюрище, Пловдив и Стара Загора.
За своята петнадесетгодишна история „Трансметал”  ЕООД се превърна в лидер в търговията с черни и цветни метали във Велинград. За нас отнощението към клиенти, партньори и конкуренти  е винаги коректно и на най-добри цени.
„Трансметал”  ЕООД е бързоразвиваща се компания и в областта на строителството. Освен с професионален, технически обучен екип, който пряко създава организацията на стройтелния обект, фирмата разполага с модерен бетоновъзел -60куб./час, позволяващ  доставки на висококачествен бетон във Велинград и на обекти из страната.
Качеството, прецизното изпълнение, спазването на пусковите срокове, както и респекта към всеки клиент и доставчик в стройтелния процес, правят „Трансметал”  ЕООД желан и водещ партньор на стройтелния пазар във Велинград.
Дружеството е член на Българската Асоциация по Рециклиране / БАР /.

Име на фирма: Лице за контакти:
"Трансметал" ЕООД Владимир Иванов
Държава: Област:
България Пазарджик
Град: Адрес:
Велинград ул."петър Берон"№47(Индустриална зона)
Пощенски код : Телефон 1:
4600 0359/5-13-41
Телефон 2 : Факс:
Телефон 2 Факс
Мобилен 1: Мобилен 2 :
0888 777 028 Мобилен 2
Ел. поща 1 : Ел. поща 2:
transmetal2005@abv.bg Ел. поща 2
Уеб адрес 1: Уеб адрес 2:
www.transmetal.bgbiznes.com www.transmetalm.com
   
   Галерия Снимки
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване