bgbiznes_compaby
 
 
   
   Информация за Фирмата
   Информация за Контакти

                        Уважаеми Дами,

Имаме удоволствието да Ви представим уникалната възможност да си пожелаете вашите мечтани обувки и ние да Ви ги изработим точно по вашите мерки.

Студио "Страст и Мечти" ще Ви потопи в красивия свят на обувките, където желанията се сбъдват.Можете да избирате различни форми, цветове и височини на токовете, многобразие от естествени кожи и хастари, модни аксесоари и акценти.

Обувките са не само аксесоар към тоалета и акцент във Вашия стил-те трябва да осигурят онва удоволствие и комфорт на крака, което да защитава Вашето здраве и да не създава проблеми при носене.

Обувките, направени по индивидуален дизайн по Вашите собствени мерки отговарят на всички критерии за елегантност, стил, удобство и предпочитения, адресирани към Вашата собствена уникалност.

Елате и вижте неограничените възможности за творчество и новаторство в света на сандалите, вечерните обувки, бизнес обувките, луксозните боти и елегантните ботуши.

Посетете студио "Страст и Мечти" в град Русе, ул."Петър Берон"34, ет.1.

Обадете се и ще уточним най-удобният за Вас час за среща, за да Ви посрещнем и да обсъдим всичко свързано с Вашите желания и търсения на тел:0899 90 86 87 

Име на фирма: Лице за контакти:
Студио "Страст и Мечти" Красимира Димитрова
Държава: Област:
България Русе
Град: Адрес:
Русе ул."Петър Берон"34, ет.1
Пощенски код : Телефон 1:
7000 Телефон 1
Телефон 2 : Факс:
Телефон 2 Факс
Мобилен 1: Мобилен 2 :
0899 908 687 Мобилен 2
Ел. поща 1 : Ел. поща 2:
krisi_kid@abv.bg Ел. поща 2
Уеб адрес 1: Уеб адрес 2:
www.strastimechti.bgbiznes.com Уеб адрес 2
   
   Галерия Снимки
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване