Информация за Фирмата Видяна: 5290
   Информация за Контакти
 

Принципът на ПРОМЕНЕРГО ООД е качеството, гъвкавостта и обслужването на клиента на първо място. При разработка на всеки проект ние предлагаме на клиентите си надеждност, комфорт и ефективност. Правим това с убеждението, че въвеждането на нови енергоспестяващи технологии създава не само конкурентно предимство и по-голяма полза за клиента, но е благоприятно също за околната среда. Това Ви дава сигурност за дългосрочно партньорство и обслужване, на което можете да разчитате.   Топлината е основна потребност на човека, само с нея една къща се превръща в уютен дом. Но различните хора имат индивидуални потребности от топлина. Именно за това разработваме отоплителни системи, които са толкова разнообразни, колкото са и желанията Ви. Ние предлагаме отопление и топла вода за всяко жилище и всяка потребност, индивидуално решение за Вашия личен комфорт.   Официални представители и оторизиран сервиз сме на водещите фирми в бранша: JUNKERS – BOSCH GRUP • VIESSMANN • MOTAN   Предлаганите от нас услуги са: ·Проектиране, технически консултации, оформяне и придвижване на проектна и изпълнителска документация; ·Изграждане на газови, отоплителни и соларни инсталации, доставка и монтаж оборудване; ·Въвеждане в експлоатация на изградените обекти, гаранционна и извънгаранционна подръжка; ·Консултации и подготвяне на документи за кандидатстване,за кредит "Енергийна ефективност" и ползване на безвъзмездна помощ в размер на 20% от направените разходи.   Предлаганите от нас продукти са:

Стенни газови котли

Природният газ става все по-популярен. Съвременните газови уреди са с високо ниво на сигурност, т.к. всеки уред подлежи на строга европейска стандартизация и има система за самодиагностика. Природният газ е най-екологичния измежду фосилните горива. Ако не сте свързани към газоразпределителната мрежа? Няма проблем: предлагаме алтернатива на уредите с пропан-бутан.

Котли на твърдо гориво

Рязкото повишаване на цената на електроенергията през последните години отново направи силно атрактивни отоплителните уреди на твърдо гориво. Със своята съвременна конструкция предлагат евтино и същевременно ефективно отопление на дървесина или въглища, особено в едно- или двуетажни еднофамилни къщи. Изпълнението им се отличава с компактни размери, добър външен вид и дълъг експлоатационен период.

Соларни системи

Соларната система е добър избор за почти всяко домакинство. Едно от най-интересните системни решения на бъдещето е комбинацията от високоефективната кондензна техника със слънчевата енергия. Инвестицията в система с възобновяеми източници, каквато е соларната Ви прави независими от растящтите цени на горивата и продължава да Ви служи още дълго, след като се е изплатила. Освен това тя подпомага работата на газовия уред и по този начин удължава неговия живот.   Фирмата разполага с квалифициран и оторизиран сервиз за предлаганата техника на територията на община Бургас.

 
Име на фирма:
"Променерго"ООД
Държава:
България
Град:
Бургас
Мобилен 1:
0887 388 423
Ел. поща 1 :
promenergo@abv.bg
Уеб адрес 1:
www.promenergo.bgbiznes.com
Лице за контакти:
Стойчо Петров,Петър Вълков
Област:
Бургас
Адрес:
ул."Васил Левски"№64-партер
Телефон 1:
056/81 63 58
Мобилен 2 :
0889 504 294
 
   
  Галерия Снимки
         
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване