Информация за Фирмата Видяна: 6109
   Информация за Контакти

              "Мартенички Кико"-ЕООД

Основната дейност на "Мартенички Кико"ЕООД е производство на консумативи за мартенички, както и готови за директна продажба.

                        Шнурове

Най-широко използваните от всички търговци-големи и малки-са шнурове за мартенички.Фирмата е разработила дигитален каталог, с помоща на който още от 2004-а година всеки клиент, който има достъп до интернет може да си сътвори сам модел при което се генерира автоматично уникален номер, по който съответният модел може да бъде изработен.Вариантите са МИЛИАРДИ, и то при използването само на два цвята!Ако се вмъкне трети цвят като ламе или синъо или зелено или.....

Реалният брой вариации за цветна плетка са 3.3 додецилиона.Това е число с 40 нули!В логото на нашата фирма, е заложено числото 1 милиард, което е значително по-малко от реалния брой комбинации.Избрано е поради факта, че е по-разпространено в ежедневието на хората.

Освен това всеки модел, може да бъде направен по безброй много начини.Дебелината на кръглите шнурове може да варира от Ф 1 мм. до Ф 10мм., а на плоските от 2мм до 12мм.

Основните критерии за определяне на цената са три:

-Най-важен фактор е скоростта на плетене.Колкото по-бързо се изработва даден артикул, толкова по-ниска е неговата цена и обратно.

-Количеството материал използван за изработка.Логично е ,но са много малко хората, които знаят, че това променя цената само с части от стотинката за една мартеничка.

-Третият основен фактор е вида на материала!

Все пак с каквото и да се занимавате, ако за единица време произвеждате от определен артикул една брийка, а за същото време от друг-30 бройки, то цената за втория ще бъде значително п-ниска.

Според легендите за мартениците, те трябва да се правят само от памучни или вълнени конци и прежди.Вярно, с напредването на технологиите и комерсиализирането на всичко свято, в днешно време мартеничките се правят все повече и повече от изкуствени материи, но българите почти не обръщат внимание на този важен фактор и традицията лека по лека се самоунищожава.

Производството на шнурове от полиестер е много по-евтино от колкото ако се правят от ПАН.Първо, полиестерът е значително по-евтин!Второ, той е много по-лесен за работа, защото не отделя мъх като ПАН-а.Именно този мъх е проблематичният и при производство на мартенички от ПАН, той се наслагва върху детайлите на машините, те се задръстват, триенето става по-голямо-значително по-голямо.Смесването му с маслото на машината е най-сериозният проблем.Образува се абразивен материал, който действа като шкурка и много бързо чупи детайли от машината.Съответно това вдига цената на мартеничките.

             Мартенички с надпис

Мартенички Кико ЕООД произвежда също и мартенички с надпис.Може да си поръчате например мартеничка с логото на вашата компания изписано на самата нея, както и опаковка, отговаряща изцяло на вашите критерии и изисквания.

                                 Опаковки

Производството на различни видове пълноцветни картончета за мартенички, като единичната цена за стандартни такива (размер 60-70кв.см.)е по- малко от половин стотинка за бройка-разбира се това е цена само за едрови клиенти.А за още по-сериозните клиенти, тази цена е значително по-ниска!Изработване на опаковки по зададени параметри и дизайн на клиента.

                    Връзки за обувки

Друг важен артикул, който се произвежда от Мартенички Кико ЕООД са връзките за обувки.Както при шнуровите за мартенички, така и при тях вариантите са безбройно много и докъто при мартеничките се ограничваме донякъде заради естеството им , при връзките за обувки нямаме ограничения само в два основни цвята-бял и червен-а можем да използваме каквито си искаме.Именно поради тази причина , от спомената вече 2004-а година насам, произвеждаме изключително широка и многоцветна гама от връзки за обувки без абсолютно никакво ограничение в дължината!

За Мартенички Кико ЕООД може много да се говори.Разбира се като във всеки бизнес има доволни и недоволни.Важното е да се осъзнае от всеки, че недоволен е само онзи, който е неспособен да бъде по-добър!В идеята си да направи впечетление на околните, такъв човек злосторничи, изкасва обидни думи относно конкуренцията и в стремежа си да съсипе някой с приказки, без да иска и осъзнава прави невероятно добра реклама на ответната страна.

Благодарим на всеки изказал мнението си относно Мартенички Кико ЕООД, това мнение е допринесло и продължава да допринася за развитието ни!

В крайна сметка, негово величество клиента определя вида и качеството на стоките на пазара.

 
Име на фирма:
"Мартенички КИ-КОЕООД
Държава:
България
Град:
Пловдив
Пощенски код :
4000
Мобилен 1:
0894 619 969
Ел. поща 1 :
martenichki_kiko@abv.bg
Уеб адрес 1:
www.martenichki-kiko.com
Лице за контакти:
Руслан Йорданов
Област:
Пловдивска
Адрес:
ул."Брезовско шосе"133(ТЦ Нова)
Мобилен 2 :
0894 619 961
Уеб адрес 2:
www.martenichki.bgbiznes.com
 
   
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване