Информация за Фирмата Видяна: 6869
   Информация за Контакти
 Аз се казвам Галя Стоичкова и се занимавам с мода от 1990 година , като работя само по индивидулни поръчки за бални рокли,сватбени рокли ,официални и ежедневни дамски тоалети .В тоалетите Галя използва метода рисуване върху коприна, който се изпълнява от художничката Йоанна Николова от Перник.

За изминалите години се стремя да наложа своя стил на романтични уникални модели ,включва- щи в себе си ръчна бродерия,красиви дантели, мъниста и камъни „Сваровски”.

Използвам най-модерните за всеки сезон разно- образни платове като сатен, тафта,тюл,орган-за,дантели,жоржет ,шифон и други , като се стремя да влагам в моделите си най-новите и най-актуални платове и десени.За изискани дами от обществото ние работим с естествени материали като:сурова коприна, шантунги, които са бутикови индивидуални изделия.

За мен е гордост ,че съм създала стотици неповторими модели и донесла радост и самочувствие на стотици дами .Вярвам , че всяка жена е красива и заслужава да бъде щастлива облечена с любима дреха , затова създавам с любов и уважение тоалети не само за дами с манекенски пропорции.

Девизът на Ателието е :

"”Вярваме , че всяка дреха носи своята душа и затова трябва да бъде направена с много вдъхновение,търпение и прецизност за да носи радост на дамата която я облича „"

Галя Стоичкова

 
Име на фирма:
Ателие "Галя Стоичкова"
Държава:
България
Град:
Перник
Пощенски код :
2300
Мобилен 1:
0886 390 289
Ел. поща 1 :
galya100@abv.bg
Уеб адрес 1:
www.galyafashion.com
Лице за контакти:
Галя Стоичкова
Област:
Перник
Адрес:
ул."Рашо Димитров", бл.95, вх.В, ет.1
Телефон 1:
076/67-02-65
Факс:
076/67-02-65
Уеб адрес 2:
www.galyafashion.webs.com
 
   
  Галерия Снимки
 
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване